Om oss

Om vårt hotell

I ett kulturhus mitt i Alingsås ligger Lilla Hotellet. Av de ursprungliga ritningarna från 1921 framgår att det har funnits hotellverksamhet här uppe på 3:e våningen sedan huset byggdes.


Hotellet ligger mitt i stan, vid Lilla Torget, med utsikt mot Jonas Ahlströmmers berömda potatismagasin. Ändå finns det gott om parkeringsplatser - dels korttidsparkering direkt utanför hotellet, dels långtidsparkering c:a 200 meter från hotellentrén.

Vi är ett typiskt rum-och-frukost-hotell och serverar alltså inga måltider utöver vår frukostbuffé. Men det ligger både en pizzeria och en närlivs-affär i husets bottenvåning, för den som har behov av flera måltider. Dessutom vimlar stan av restauranger och caféer.

Lilla Hotellet gör skäl för sitt namn, bara 10 gästrum och naturligtvis av olika standard.

Här finns rum med dusch/WC, med bara WC och rum med tillgång till dusch & WC ute i korridoren. TV på alla rum förstås.

Ett charmigt frukostrum och dito TV-rum står till gästernas förfogande.

Här finns också ett mindre bibliotek för den som vill läsa mer än dagstidningen. Ta gärna med en intressant bok hem, om Du inte hunnit läsa ut den när det är dags för avresa. Tag också gärna med en bok hit och ställ i bokhyllan för andra att läsa, när Du själv är klar med den.

Lilla Hotellet har gjort sig känt för sin vänliga och tillmötesgående personal. Vi hoppas förstås att också Du skall känna Dig väl omhändertagen när Du gästar oss.

Varmt välkomna!

Kontakta oss

Lilla Hotellet i Alingsås
Magasinsgatan 1 B
441 30 ALINGSÅS

Tel. 0322 – 10873
E-post: info@lillahotelletialingsas.com

Erbjudande

Search